Módne trendy v pracovnom odievaní

Módne trendy v pracovnom odievaní

Väčšina z nás si pamätá časy, keď sa do roboty museli nosiť modré montérky so sťahovaním na bavlnenú šnúrku, či modré plášte. Nikto nemohol riešiť ako v tom vyzerá, jednoducho si to musel obliecť a pracovať. Na pohodlie zamestnancov, či dokonca design, sa v minulosti nehľadelo. Za posledné roky sa prístup samotných užívateľov pracovných odevov zmenil. Sledujeme funkčnosť, kvalitu a v neposlednom rade „fashion“. Hoci zamestnávatelia dbajú viac na cenu a užitočnosť odevov, v súčasnosti nie je zložité skĺbiť príjemné s užitočným.

Využitie nových materiálov a strihov

Typickým príkladom pohodlného a moderného odevu do práce, je najnovšia kolekcia z dielne CERVA, kolekcia Dayboro. Túto súpravu odevov považuje ABTEX zo svojej súčasnej ponuky za najatraktívnejšiu. Jednotlivé kúsky z danej kolekcie sú funkčné, pohodlné a trendy.  Kolekcia je vyrobená z unikátneho materiálu TRIFIBETEX, t.j. prírodnej bavlny a syntetických vlákien – polyesteru a elastického spandexu. Kombinácia týchto materiálov vytvára z trifibetexu tkaninu, ktorá užívateľom kolekcie Dayboro zaistí maximálny komfort a voľný pohyb pri práci  či už v stoji, na kolenách, alebo v ľahu.

Odevy ktoré chránia a reprezentujú

Pracovné odevy nie sú len o montérkach pre ľudí pracujúcich v stavebníctve či strojárstve. Je tu rad ďalších profesií, ktorých pracovný odev musí spĺňať rad hygienických noriem, kritérií kvality a samozrejme komfort pri celodennom nosení. Ide napr. o hotelový a reštauračný personál, ktorý je celý deň na nohách a od ktorého sa zároveň vyžaduje, aby pôsobil milo, elegantne a dôstojne. Široký sortiment takýchto reprezentatívnych odevov pre čašníkov, kuchárov, pracovníkov v rôznych skrášľovacích salónov a v neposlednom rade pre našich zdravotníkov, ponúka ABTEX v rôznych farbách a strihoch pod značkou talianskeho výrobcu Giblor’s.

Veľké množstvo odevov pre zdravotnícky personál, učiteľky v škôlkach či v jasliach, v rôznych farebných kombináciách a s veselými vzormi, vyrába ABTEX vo svojej chránenej dielni, kde zadaním zákazky tejto dielni môžete zároveň ušetriť na odvodoch.

Materiál, strih, design. Z každého kúska praktického pracovného odevu môžete vytvoriť formu prezentácie sebe a spoločnosti v ktorej pracujete.